Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Taizé in Lemmer

Zondag 19 februari 19.00 uur is er een Taizéviering in de Tsjerke oan it Dok. De komende week begint de vastentijd, de veertigdagen tijd. Weken van bezinning en toeleven naar Pasen. Om te ontdekken, dat eenvoud heel rijk kan voelen. Het thema van deze viering is dan ook “Gewone dingen groots doen”.
Taizé is een oecumenische kloostergemeenschap in Frankrijk waar jaarlijks duizenden jongeren uit de hele wereld samenkomen om te kamperen, ontmoeten en zingen. De liederen uit Taizé zijn bekend om hun eenvoud en hoopvolle toon. Ze zijn eenvoudig mee te zingen; vanavond onder meer in het Fries! Het interkerkelijk koor Intermezzo uit Lemmer werkt aan deze viering mee, met pianobegeleiding door Janke Thijsseling.
Stilte en de gelegenheid om zelf kaarslicht te ontsteken zijn ook elementen in deze viering. Jongeren én mensen van alle leeftijden zijn van harte uitgenodigd.
Informatie: Aleida Blanken, tel 0514785406

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)