Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kinder- en jeugdwerk

Net als Jezus willen wij kinderen en jongeren centraal stellen in onze gemeente. We zoeken met kinderen en jongeren hoe zij “tot hun recht komen” binnen onze activiteiten en diensten.

Jeugdouderlingen

Veel jongeren zijn op zoek naar wie ze echt zijn en hoe je gelukkig kunt zijn. Als jeugdouderlingen zoeken wij naar hoe we wat voor jou kunnen betekenen. We staan open voor een belletje, appje of mailtje. Voor als het goed met je gaat, maar ook als het niet goed gaat of als je wat wilt delen. We zijn er voor je als je mooie dingen beleeft. Maar we zijn er ook voor je om samen te bidden. Voor als je het moeilijk hebt of wel wat hulp kunt gebruiken van ons of van God.

 

Heb je goede ideeën over hoe we meer voor jou en andere jeugd kunnen doen als kerk? Dan gaan we ook graag met je in gesprek!

 

Onze jeugdouderling is Akkie Schilstra

Wekelijkse club

Iedere dinsdag (buiten de vakanties om) is er kinderclub in “Us Haven”, Lijnbaan 7.
Kinderen komen gezellig bij elkaar om te knutselen. Kom een keer vrijblijvend langs of geef je op!

 

Voor kinderen uit groep 5 en 6 vindt de club iedere week plaats op dinsdag van 18.30 uur tot 19.45 uur.

 

Voor kinderen uit groep 7 en 8 vindt de club iedere week plaats op dinsdag van 19.00 uur tot 20.15 uur.

Overige activiteiten

Naast de dienst en club worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals: pizza-avonden, de kindermusical, het kinder-leerhuis, bloembollen planten en het kindernevendienst-uitje. Wil je weten wanneer deze activiteiten plaatsvinden? Ze worden vermeld in het kerkblad de frissel of staan op deze website onder agenda.

Jongeren

Ben jij tussen de 12 en 17 jaar? Dan ben je op zondag welkom in de wekelijkse dienst. Zoek je een kerkdienst die wat anders is dan deze diensten? Dan kun je op de eerste zondag van de maand naar  “Us Haven” waar een groepje jongeren met twee tienerleiders bij elkaar komen voor ontmoeting, gesprek en activiteiten. Dit noemen we de tienerdienst.

 

Om de twee maanden wordt er een muzikale jongerendienst in de kerk gehouden. Diverse jongeren uit de gemeente werken mee in deze dienst waarin vaak een band speelt. Wil je alleen een deel van deze dienst bijwonen, dan kan dit ook. De jongerendienst is dé plek om andere jongeren te ontmoeten.

Activiteiten buiten de zondag om

Nacht zonder dak

Samen met jongeren slaap je een nacht in een doos voor straatjongeren en beleef je een sportieve en gezellige avond.

 

Tieneruitje

Samen met jongeren van de tienerdienst ga je een middag weg.

 

Sirkelslag

Met jongeren uit allerlei kerken meedoen met een interactief online spel. Ook vinden er sportactiviteiten of goede doelen activiteiten plaats.