Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Pop Up “Doe het dan”

Zondagavond 5/3/2022 om 19 uur  POP UP Dorpsviering “DOE HET DAN”.

Wat hebben we veel positieve reacties ontvangen op de zangdienst met de jongerenband “Dedicated to God” in Januari.  Als jeugdouderlingen waren we bemoedigd door het aantal jongeren en ouderen in deze dienst. Het bevestigd dat er behoefte is om onze grote God te eren door muziek en zang.

Dit keer hebben we de Pop Up band uitgenodigd. Zij zijn op torunee met de nieuwe dorpsviering
“Doe het dan!”.  Het beloofd een eigentijdse viering te worden waarin bekende nummers worden gespeeld van o.a. Banners, IOS, Kensington, Rag’nbone Man & Nothing but Thieves, Swedish House Maffia, Tabitha/ Stef Bos, Veldhuis & Kemper, Dennis Weening/Kane en natuurlijk BLøF.

PopUP gitarist Marc zal vertellen over het werk van World Servants waarbij zo’n 800 jongeren jaarlijks bouwen aan verandering in Latijns Amerika, Afrika en Azie.
Zo veranderen de levens  van gemeenschappen daar maar ook de jongeren hier!

Marc deze zomer mee te bouwen aan een nieuw project van World Servants in Afrika.  De collecte tijdens deze dorpsviering is bestemd voor dit project in Afrika welke te vinden is via de volgende link: https://www.worldservants.nl/actieplatform/deelnemer/marc

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)