Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Nacht zonder dak

Lemmer, 30-5-2023
Hoi!
 
Diverse jongeren van de middelbare school hebben vorige jaren een onvergetelijke avond/nacht beleefd tijdens “Nacht zonder Dak”. Ook dit jaar kunnen jij en je vrienden meedoen.
 
Wat ga je doen op deze nacht zonder dak avond/nacht?
Op vrijdag 16-6-2023 wordt je om 19 uur naar de Lemsterweg 46 gebracht (net buiten Lemmer). Op het grasveld achter de boerderij is het nacht zonder dak veld.
Na een korte uitleg over hoe Tear straatjongeren helpt met het ingezamelde geld ga je/gaan jullie starten met het bouwen van een kartonnen krot. Zo ontstaat er een krottendorp op het terrein.
 
Als de krotten klaar zijn dan gaan we ons inleven in het leven van straatjongeren.
– Wat als je achterna gezeten wordt door de nacht zonder dak politie omdat je niet mag slapen op straat? Gewapend met lasergames verdedig je de groep straatjongeren en jezelf.
 
– Wat als je opgesloten wordt in een tent met beveiligers?
Je kan alleen door samenwerking met andere jongeren en door het oplossen van opdrachten langs de beveiligers de escaperoom tent uitkomen.
 
Het is nu al laat ’s avonds en jullie gaan slapen in je zelfgebouwde krot.
De leiding houdt de hele nacht de wacht over het terrein zodat de straatjongeren veilig kunnen slapen of kunnen opwarmen bij het vuur.
 
In de ochtend kijken we of sponsoren brood hebben gegeven om te kunnen ontbijten.
En natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar hoeveel geld er is ingezameld door jullie voor straatjongeren die door Stichting Tear geholpen worden.
 
Daarna is het tijd om de krotten af te bouwen. Want krottendorpen zijn nu eenmaal niet zo geliefd bij mensen. Op zaterdag 17-6 wordt je om 9 uur opgehaald door je ouders/verzorgers.
 
Wat kun jij nu al doen?
Ga naar https://actie.tearfund.nl/nacht-zonder-dak-lemmer-2023 . Je drukt op de gele button “aanmelden bij dit team”. Vul je mailadres in zodat de organisatie je een informatie brief kan sturen. Vermeld je telefoonnummer zodat de organisatie jou kan toevoegen in de “Nacht zonder Dakker appgroep”, zodat je alle updates krijgt van de leiding.
Aanmelden kan t/m 14/6/2023.
 
Je krijgt een link bij de aanmelding. Deze kun je delen met vrienden, familie en kennissen. Zo kunnen ze jou sponsoren omdat je een nacht zonder dak in een krot doorbrengt.
Omdat je door je aanmelding een “deelnemersblokje” op de teamsite ziet staan kun je zien hoeveel mensen via jouw link gestort hebben.
De deelname aan nacht zonder dak is gratis we hopen wel dat je minimaal voor de straatjongeren €30 op gaat halen.
 
Twijfel je of heb je meer informatie nodig?
Bel/app of mail gerust met vragen één van de organisatoren.
 
De organisatoren:
De activiteit wordt georganiseerd door de jeugdgroep contactpersonen van de Protestantse – en Baptistengemeente in Lemmer. Je hoeft niet kerkelijk aangesloten te zijn om mee te doen, iedere jongere is welkom!
 
We kijken uit naar jullie deelname!
 
Groetjes,
 
Alinda Hofstra (06-15170632) mail : zijmail@yahoo.com
Cor de Bar (06-15360492)
Hessy Hoekstra 06-10653557
Akkie Schilstra (06-52093890)

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)