Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Boeiende lezing: Over mensenrechten, waardigheid en mededogen

Eduard Nazarsky was vanaf 2006 tot zijn pensionering in januari 2020 directeur van Amnesty International Nederland. In die functie reisde hij de hele wereld over. Hij zag de vluchtelingenkampen en sloppenwijken, sprak met regeringsleiders maar werd ook gesignaleerd bij demonstraties tegen mensenrechtenschendingen.
Voordat hij bij Amnesty werkte was hij 15 jaar actief als directeur Vluchtelingenwerk Nederland en voorzitter van de European Council of Refugees. Gedurende zijn werkzame leven heeft hij zich ingezet voor mensenrechten over de hele wereld. Sinds kort is hij o.a. voorzitter van de Raad van Toezicht van Pax. Wat doet dat met een mens en hoe blijf je hoopvol?
Hij wil ons hier graag het één en ander over vertellen.
Jaarlijks op 10 december wordt de internationale dag van de rechten van de mens gevierd. Amnesty International doet dat sinds jaar en dag met acties om mensenrechten voor het voetlicht te brengen.
Een belangrijke lezing en dialoog en hoogst actueel!
Datum: donderdag 23 februari
Tijd: 20.00 uur
Waar: Kerkelijk centrum ‘de Oerdracht’ Joure

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)