Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

31 oktober: Concert Oekraïens jongerenkoor

Vanuit de dorpen Sint Nyk, Idskenhuizen, Tsjerkgaast en Langweer is het gelukt om het beroemde jongenskoor Dzvinochok uit Kiev naar Friesland te halen. Op 31 oktober geven ze een concert in de grote Sint Nicolaaskerk in Sint Nicolaasga. Het koor zal in Idskenhuizen verblijven van 31 oktober tot 2 november. Op 1 november worden er in Sint Nyk, Idskenhuizen, Tjerkgaast en Langweer ontmoetingen geregeld van koorleden met dorpsgenoten en Oekraïense vluchtelingen.

 

Het jongenskoor is opgericht in 1967. Het heeft een enorme reputatie opgebouwd. Het niveau van het koor is hoog en het koor beheerst verschillende genres. Eén van de hoogtepunten uit het verleden was een concert met de Rolling Stones in Wenen.
Samen met de dirigent willen ze hun cultuur onder de aandacht brengen van een groot publiek.
Juist nu is dat belangrijker dan ooit.

 

Alle Oekraïense vluchtelingen hebben gratis toegang tot het concert. We hopen dat velen van hen komen! Ieder ander betaalt 5 euro entree. Ook wordt er een collecte gehouden waarvan de opbrengst meegaat met het koor naar Oekraïne.

Het zal een geweldige steun voor dit bijzondere koor zijn als we hen op 31 oktober in een volle kerk kunnen verwelkomen.
Dus kom en neem iedereen maar mee!

 

Wanneer: dinsdag 31 oktober
Tijd: 20:00 uur
Plaats: St Nicolaaskerk, Sint Nicolaasga
Kosten: 5 euro

 

Met vriendelijke groeten van de commissieleden

 

Jan en Jeltsje van der Meer
Douwe en Willy Smit
Aart Veldhuizen
Gerda Keijzer

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)