Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Maand van de Bijbel

De Bijbel – het meest verkochte boek ter wereld – is al eeuwenlang een onvoorstelbaar rijke inspiratiebron voor talloos veel mensen en zo van onschatbare waarde voor onze cultuur. Tijdens de Maand van de Bijbel zetten we deze inspirerende bestseller op de agenda om er samen in te duiken, eruit te lezen en verhalen en ervaringen met elkaar te delen.
28 januari is de vijfde editie van de Maand van de Bijbel begonnen en deze loopt tot 28 februari.
Diverse christelijke organisaties, het NBG , Jongbloed Media, veel uitgevers en boekhandels, de EO, NCRV-KRO enz. , genereren aandacht voor het Boek der boeken!

Kerkdienst 11 februari
In die zondagse eredienst gaat ds. Blanken voor en zal er ruim aandacht zijn voor de Bijbel.

Boekentafel
Na de dienst is er in de grote entree van de kerk en later bij het koffiedrinken in ‘Us Haven’ een uitgebreide Boekentafel waarop veel verschillende Bijbels te bekijken zijn! Een unieke gelegenheid voor onze gemeente! Neem de verschillende uitgaven ter hand, blader er gerust in en ontdek wat voor mooie Bijbels er allemaal zijn!!

Boekje ‘Bijbel Top 3’
Opnieuw is er dit jaar een prachtig boekje verschenen in het kader van de Maand van de Bijbel :
Bijbel Top 3 – In dit essay vertellen 25 bijbellezers en bijbelgeleerden over hun meest geliefde teksten in de Bijbel. Er zijn bijdragen van onder meer de Amsterdamse migrantenvoorganger Samuel Lee, PKN-predikant Nynke Dijkstra, theoloog Arnold Huijgen, NBG-directeur Rieuwerd Buitenwerf, PKN-scriba René de Reuver, auteur Wil Derkse, TV-man Andries Knevel en de zusters Madeleine Bouwman en Chiara Bots.

Leo Fijen schrijft in het Woord vooraf: ‘Ik hoop van harte dat de lezer van deze bundel mag ervaren wat ik zelf zo vaak meekreeg: de persoonlijke keuze van woorden uit de Bijbel is alleen maar relevanter geworden in de wereld van vandaag en heeft daardoor betekenis voor veel mensen.’ Dit boekje ligt ook op de Boekentafel!

    info: Johannes Bakker – contactpersoon NBG

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)