Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

12e van de zomer

8 september 2024 om 09:30

Het leesrooster reikt voor vandaag een gedeelte uit de brief van Jacobus aan. Hoofdstuk 1, vers 16-27 bieden een spiegel aan mensen in deze tijd. Een cultuur die beheerst wordt door snelle woorden….in de social media, maar ook in de dagelijks leven. Er wordt soms veel mee stuk gemaakt. Zijn die woorden ondoordacht, als een primaire reactie? Waarom zo haastig? Kun je met een andere toon, andere woordkeuze, toch zeggen wat je wilt overbrengen? Spiegel je “in de volmaakte wet die vrijheid brengt” raadt Jacobus ons aan. We lezen daarom ook uit Deuteronomium 4: 1-2, 9. En we zingen de Tien Woorden om ze als het ware te memoreren. ( Lied 311) Praktische lessen voor het Goede Leven!
 
Voorganger: ds. A.H.M. Blanken
 
De diaconie collecte is voor training in thuiszorg in Libanon
 
Door de zware economische crisis in Libanon zoeken veel jongeren werk in het buitenland, waaronder veel ervaren verpleegkundigen. Ouderen blijven alleen achter als hun kinderen zijn vertrokken. Hierdoor is er veel vraag naar thuiszorgwerkers. Dat biedt Libanezen en Syrische vluchtelingen in het land de kans om in deze sector aan de slag te gaan. Na een thuiszorgtraining kunnen cursisten vrijwel direct aan het werk en ook beter zorg verlenen aan hun eigen familieleden en buren.

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)