Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Pinksteren

19 mei 2024 om 09:30

Rood is de kleur in de kerk vandaag: als van het vuur van de heilige Geest. Wilt u, wil jij, delen in dit vuur? Kom dan vandaag met iets roods aan (jas, blouse, sjaal, schoenen) naar de kerk. Dan is het meteen op het eerst gezicht al een feest! We vieren de gave van de Heilige Geest aan ons allen, zoals het begon in Jeruzalem: verbinding, begrip, verstaanbaarheid. (Handelingen 2: 1-24). Ook vandaag vuurt Gods Geest mensen aan om hun weg in vertrouwen te gaan, om zich open te stellen voor de liefde van Jezus Christus en om er zelf royaal van te delen. Het wonder van de Geest van Jezus die leerde, dat delen vermenigvuldigen is.
Een van onze gemeenteleden, Harriët van der Bijl, wil graag getuigenis afleggen van haar geraaktheid en gedrevenheid door de Geest. Zij zal in deze feest-dienst belijdenis van haar geloof doen. Daar komt dan nog een muzikale verrassing bij…
Het wordt zonder twijfel een aanstekelijk samen zijn, voor groot en klein!

 

De diaconie collecte is voor gemeente opbouw voor dorpskerken in Bangladesh
Op social media, waar jongeren veel tijd aan besteden, is maar weinig zichtbaar van God. Met interessante en inspirerende video’s, christelijke rolmodellen en vriendschappen laat Move Community op social media zien wat het betekent om te geloven in God. Hoe meer jongeren in hun social media gebruik meekrijgen van wie God is in deze wereld, hoe belangrijker het geloof voor hen wordt. De Protestantse Kerk ondersteunt organisaties zoals Move Community die geloof en jongeren met elkaar verbindt.

 

Voorganger: ds. A.H.M. Blanken

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)