Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

6e van Pasen

5 mei 2024 om 09:30

Deze zesde Paaszondag heet “Rogate”.
Laten we bidden. Alsof we dat niet elke zondag doen…. Maar één keer per jaar speciale aandacht voor de kracht van het gebed, dat is toch mooi? En helemaal als je dit samen doet met broeders en zusters van een andere kerk in het dorp! Vandaag is de Nieuw Apostolische Kerk bij ons te gast. Samen met voorganger Jacob Yntema is deze dienst voorbereid. En het koor van de Nieuw Apostolische Kerk zal een aantal liederen uit hun eigen rijke zangtraditie laten horen. Zingen is dubbel bidden. Er wordt dus vooral veel gezongen vandaag. En hoe kan het ook anders, dan dat we op Bevrijdingsdag de vrijheid thematiseren bij het luisteren naar de Schrift? Aan de hand van Deuteronomium 8: 7-17 en Galaten 5: 13-26 bezinnen we ons op onze vrijheid. God roept Zijn volk tot vrijheid.
Gaat dat verder dan vanzelf?

 

De diaconie collecte is voor Steun voor inwoners en ontheemden in Oekraïne
Verwoeste huizen, een ontwrichte infrastructuur en nauwelijks warmte en elektriciteit. De grootschalige oorlog in Oekraïne gooide het leven en de toekomst van veel inwoners volledig overhoop. Kerk in Actie werkt samen met kerken en hulporganisaties in Oekraïne die ontheemden en slachtoffers van de oorlog blijven helpen. Regionale hulpcentra geven kwetsbare kinderen – zoals in de frontlinie van Kharkiv – een veilige plek, delen voedsel en medicijnen uit aan iedereen die het nodig heeft en bieden hulp bij traumaverwerking.

 

Voorganger: ds. A.H.M. Blanken

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)