Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

3e van Pasen

14 april 2024 om 09:30

Dit is de derde Paaszondag. En driemaal is scheepsrecht. Drie maal had Petrus ontkend dat hij Jezus kende. Na deze verloochening vindt de Opgestane het tijd om de relatie te herstellen. Drie maal vraagt Hij: Petrus, heb je Mij lief? (Johannes 21: 15-24) Hoe is jouw relatie met Jezus? Hoe kunnen we leven in relatie met Hem? Misschien zit het antwoord in Zijn opdracht om Hem na te volgen als herder. “Hoed mijn schapen. Weid mijn lammeren”.
Herderschap, pastoraat, een opdracht van onze Heer zelf. Een roeping voor allen die door Jezus zijn geraakt en geboeid. Wie in Zijn Naam omziet naar jonge en oudere naasten, kan “ja” zeggen op Zijn vraag: “Heb je Mij lief?”

 

De diaconie collecte is voor Leerzame stripverhalen voor Rwandese kinderen

 

In Rwanda zijn weinig kinderboeken. Drie Rwandese predikanten laten leerzame stripverhalen voor kinderen maken, die ze via scholen door heel Rwanda verspreiden. Het vergroot de kennis en verbetert de leesvaardigheid van kinderen. Via schrijfwedstrijden leren kinderen nadenken over de thema’s uit de stripboeken, zoals gezondheid, voeding, kinderrechten, familieleven, christelijke normen en waarden en het milieu. Elk jaar komen er nieuwe boeken over andere onderwerpen, want “een kind dat leest, wordt een volwassene die nadenkt”.

 

Voorganger: ds. A.H.M. Blanken

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)