Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Pasen

31 maart 2024 om 09:30

Paasmorgen. Met de kinderen besluiten we het project “Wat goed dat jij er bent!” In het Evangelie van johannes (20:1-18) begint het met een zoektocht, met de vraag: waar ben je? Door tranen verblind vindt Maria Jezus niet.
Hij lijkt echter op zoek naar háár. Hij noemt haar naam… en zij herkent Hem. Hier heeft Pasen iets intiems. En is geloven dat ook niet? Het wonder, dat God je kent in het diepst van je bestaan, al voordat je bestond zelfs? Psalm 139, uit het hart van de Bijbel, is niet toevallig dé Psalm op Paasmorgen. De graftuin wordt een lentetuin, als een hof van Eden. Een nieuw begin. Een dag om te zingen, alle registers open te trekken!
“U zij de glorie, Opgestane Heer!”

 

Voorganger: ds. A.H.M. Blanken

 

Collecte:

Kansarme jongeren opleiden voor horeca In het noorden van Colombia komen steeds meer toeristen naar de Caraïbische kust. Kansarme jongeren, die op zoek zijn naar werk, kunnen in hun eigen omgeving leren hoe ze aantrekkelijke en gezonde maaltijden kunnen koken, onder andere in een rijdende kookschool. Zo kunnen ieder jaar 80 jongeren opgeleid worden voor werk in hotels, restaurants of foodtrucks, niet alleen als kok maar ook als receptionist, ober of achter de bar. En wie een eigen bedrijf wil starten, krijgt een mentor uit de horecasector.

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)