Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Biddag

13 maart 2024 om 19:30

Op Biddag voor gewas en arbeid stellen we de vraag: hoe leven we op Gods goede aarde, hoe leven we in het ritme van de tijd. Wat is de juiste tijd voor ons ploegen, zaaien, maaien, oogsten? Wat heeft de oude tekst uit Prediker 3: 1-13 te zeggen voor de werkende mens vandaag? Zijn we zelf als goede aarde waarin Gods Woord vrucht zal dragen? Met een agrarisch voorbeeld zet Jezus ons aan het denken over ontvankelijkheid en de kansen van Gods Woord voor vandaag en morgen.(Marcus 4: 1-9)

 

Voorganger: ds. A.H.M. Blanken

 

Collecte:

Goed boeren in een lastig klimaat
In het noorden van Oeganda is het niet makkelijk genoeg voedsel te verbouwen. Regen valt steeds onvoorspelbaarder door klimaatverandering. Boerinnen en boeren weten niet goed meer wanneer ze moeten planten. Soms valt er te weinig regen, dan weer te veel met overstromingen tot gevolg. De Anglicaanse Kerk van Oeganda leert hen droogtebestendige zaden gebruiken, milieuvriendelijker stoken, bijenhouden, beter samenwerken, sparen en investeren. Dit steunt boerengezinnen in hun strijd om het dagelijks bestaan.

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)