Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kerstmorgen

25 december 2023 om 09:30

Een bijzondere morgen om de geboorte van het Licht te vieren, Licht dat handen en voeten, een hart en een stem kreeg in Jezus Christus. Het Eerste Woord – Licht – heeft onder ons gewoond. (Johannes 1:1-5, 14). Christus “werd gelijk aan de mensen en heeft zich vernederd” schrijft Paulus met een lofzang in de brief aan de Filippenzen (2: 5-11). Deze hymne is de kroon op de serie die we volgden op de Adventszondagen.
Tezamen met mooie kerstliederen verwelkomen wij het Licht in de wereld.
Met de kinderen weten we nu
“hoe laat het is”!
 
Collectie diaconie: Kinderen in de knel, Oekraïne
 
Vallen, opstaan en weer doorgaan. De veerkracht van de mensen in Oekraïne is bewonderenswaardig. Ondanks de oorlog bouwen ze elke dag aan hun toekomst. Voor zichzelf, maar vooral voor hun kinderen, de toekomst van het land. Wij helpen hen graag deze verschrikkelijke tijd zo goed mogelijk door te komen. Met opvangplekken waar ze kunnen opwarmen en spelen. Met voedsel. Met gebouwen zodat ze naar school kunnen gaan. En met psychosociale hulp om trauma’s te voorkomen of te beperken, Bouw je mee aan een hoopvolle toekomst voor Oekraïne?
 
Voorganger: ds. A.M.H. Blanken

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)