Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

3e Advent

17 december 2023 om 09:30

“Laat de Heer uw vreugde blijven” schrijft Paulus vanuit de gevangenis aan de christenen in Filippi en aan ons vandaag
(Filip. 3: 1-16) Deze 3e zondag in Adventstijd heet “Gaudete!” Verheug je! Paulus gebruikt dit woord vreugde vaak, juist daar in gevangenschap en onzekerheid verheugt hij zich…. Op het zien van Christus, op het kennen van Christus, op de komst van Christus. Verheugend is ook de profetie in Jesaja 65: 17-25. God schept een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, waarop geen zuigeling meer zal sterven, waarop wolf en lam samen zullen weiden…. Een utopie? Of belofte om te leven in vertrouwen?

Voorganger: ds. A.M.H. Blanken
 
Collecte diaconie: Ocean Cleanup — Sipke Schilstra
 
Mijn naam is Sipke Schilstra en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Follega en zit op school in Sneek op csg Bogerman. Van 24 december 2023 t/m 28 januari 2024 ga ik meezeilen met Masterskip. Masterskip is een organisatie die leerlingen op de bovenbouw van de middelbare school meeneemt op een unieke zeilreis. Aan boord zal ik 4 uur per dag aan school werken en er gaan docenten mee die ondersteuning bieden. Met de bemanning, docenten en scholieren gaan we met zo’n 45 man door de Oostelijke Cariben varen. Tijdens de reis ga ik hopelijk veel nieuwe dingen leren en vrienden maken. Ook werk ik samen met The Ocean Cleanup.
 

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)