Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kerstnacht

24 december 2023 om 21:00

Samen met leden van de werkgroep “Open Deur” bereiden we de kerstnachtviering voor. Voor velen is dit uur een hoogtepunt in het jaar, voor sommigen het enige uur per jaar dat ze naar de kerk komen. We verheugen ons op ieders komst!
Een muzikaal ensemble uit Lemmer – Ankie Kuipers, Roos Kok, Meine en Bauke van der Bijl, Frans en Klaas Lemstra – maakt het extra feestelijk.
Het motto voor deze viering is “In de gloria”. Alsof er één jarig is…. en dat is ook zo! Een jarige laat zijn gasten delen in zijn, haar, “gloria”. De engelen in het kerstverhaal zingen “Gloria in excelsis Deo. Wij zingen het met hen in allerlei toonaarden. Als een tegenstem in een tijd vol verwarring, verruwing, verharding…. Laten we ons verwonderen en klein maken bij het Kind in de stal en horen wat zijn bestemming is: redder én beeld van Gods “Gloria”. Komt allen tezamen!

Voorganger: ds. A.M.H. Blanken

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)