Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Voleinding

26 november 2023 om 09:30

Vandaag komen velen in de kerk, die in het afgelopen (kerkelijk) jaar een dierbare verloren aan de dood. Samen met hen zoeken we naar woorden van hoop, ontsteken we kaarsen aan het licht van de Opgestane Heer. En zingen we liederen van troost en vertrouwen. Omdat we geloven, dat mensenlevens niet vergeefs voorbij gaan, maar gekend blijven bij God. Wij noemen de namen en zullen over het gemis en de herinneringen het licht van Gods Woord laten schijnen. Op dit moment van schrijven zijn bijbeltekst en thema nog niet bekend. Pastor Margriet en Aleida Blanken gaan voor. De zanggroep, die ook meewerkte op zondag 1 oktober, zal een of twee mooie liederen zingen.

 

Collectdoel: Pastoraat is iemand op zo’n manier aandacht en zorg geven dat hij of zij iets ervaart van geloof, hoop en liefde. Juist voor mensen die niet (meer) naar de kerk gaan. Vandaag is het Eeuwigheidszondag. Daarom collecteren we voor pastoraat waarbij er aandacht is voor mensen voor wie de eindigheid van het leven een belangrijk thema is.

 

Voorganger: ds. A.M.H. Blanken

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)