Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Startzondag

17 september 2023 om 09:30

Zondag 17 september markeren we het begin van een nieuw seizoen voor jong en oud samen als kerkgemeenschap.
De plannen en voorbereidingen voor de Startzondag worden met veel enthousiasme gedaan door een ad hoc werkgroep.
 
Een aantal mensen in deze groep deden al vaker mee, anderen zijn nieuw aangehaakt. Samen kwamen we tot een mooi plan voor Startzondag 2023.
Vorig jaar was de geplande locatie Camping Lemsterhop, vanwege de goede ervaringen in 2020 en 2021. In 2022 was het helaas geen openluchtdienst-weer.
 
Dit jaar leek het ons leuk om het eens heel anders aan te pakken. We werden geprikkeld door het jaarthema van de Protestantse Kerk in Nederland: “Ga mee!”, wat wij liever laten klinken als: “Ga je mee?” We verstaan het als Jezus’ roeping aan de oever van het meer (in Lemmer), om je bij Hem aan te sluiten en je te laten maken tot vissers van mensen. (Marcus 1: 16-22)
 
Om de uitnodiging “Ga je mee?” in praktijk te brengen, moeten we buiten, de ontmoeting zoeken.
We beginnen “gewoon” om 9.30 uur in de Tsjerke oan it Dok en worden dan al snel uitgezonden naar diverse locaties in het centrum van Lemmer.
Er zijn vijf locaties (onder dak), waar een groep van 20-30 personen een klein uurtje zal zijn.
 
Op iedere locatie is leiding, een programma, koffie, lekkers én ontmoeting met (genodigde) buurtgenoten. Laat je/ u verrassen!
 
Voor wie slecht ter been zijn, zijn er auto’s met chauffeur beschikbaar. Geen zorgen!
De kinderen zijn welkom voor een eigen programma: het wordt héél leuk en spannend! Vanuit de verschillende locaties komt iedereen – ook de kinderen – tegen 11.00 uur weer terug in de Tsjerke oan it Dok.
Hier delen we onze ervaringen en hebben we korte slotviering. Misschien komt er wel een gast of buurtgenoot van de locatie met u, jou mee onder het motto “Ga je mee?”
 
Tot besluit is iedereen welkom in Us Haven voor soep met stokbrood. We hebben er veel zin in en verheugen ons op uw, jouw komst! En….. vraag gerust een buurman/vrouw, vriend(in) of familielid met je mee! Welkom!
 
Namens de voorbereidingsgroep,
Hessy Hoekstra en Aleida Blanken

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)