Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

3e van Pasen

23 april 2023 om 09:30

Daags na de Pelgrimage van onze gemeenteleden in en rond Joure kijken we nog even terug. Pelgrimage zit in het DNA van de Bijbel. Letterlijk gingen gelovigen te voet op weg naar Gods Huis in Jeruzalem, eeuwen lang. Niet lang nadat Jezus als Levende Heer was verschenen is de tempel verwoest, maar pelgrimeren bleef en boeit tot op de dag van vandaag. Te voet op weg naar heilige plaatsen, naar kloosters en kerken. En iedere pelgrim ontdekt: het reisdoel is slechts een middel, de reis zelf is het doel. Het menselijk leven is een pelgrimstocht. Door tijden en omstandigheden heen. Als leerlingen van Jezus mogen we Hem naast ons weten. Hij die vraagt: “Waar lopen jullie toch over te praten?” En eenmaal met Hem aan tafel herkenden ze Hem als Levende, bij het breken van het brood. (Lucas 24:13-40).

Collecte:

Heb je geen eigen plek of ben je dakloos? Maar je wilt wel graag een toekomst opbouwen voor jezelf? Dan kun je in Leeuwarden terecht bij Huis voor Jongeren. Je woont er tijdelijk en leert vaardigheden om zelfstandig te kunnen wonen. Je doet wat je zelf kunt en krijgt hulp waar dit nodig is.

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)