Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Pasen

9 april 2023 om 09:30

Paasmorgen. “Uit de gebrokenheid” is het thema van het Paasnummer van magazine

“Open Deur”. Opstaan, helen en geheeld worden: het is niet mogelijk zonder zelf open te breken en te delen met anderen. Deze thematiek komt tot uiting in de viering die mee voorbereid is door de leden van de “Open Deur” groep. Natuurlijk klinkt het Paasevangelie (Johannes 20:1-18), er zijn gedichten en mooie paasliederen. Een extra feestelijk accent heeft de muziek en samenzang door trompetspel van Wybren Lemstra. Met de kinderen staan we nog één keer stil bij de vraag “Verander je mee?”.
Tja, Pasen is een grote verandering.
Je moet het wel willen zien. En willen opstaan. Pasen is een uitnodiging aan jong en oud. Om de verandering die God ons geeft in Jezus te aan te nemen als een geschenk!

Collecte:

Vanwege de grote armoede en werkloosheid in Moldavië werken veel inwoners in het buitenland. Dat betekent dat veel kinderen en ouderen alleen achterblijven. Hoewel de kerken maar weinig geld en vrijwilligers hebben, willen zij er voor de kwetsbare kinderen en ouderen zijn. Moldovan Christian Aid (MCA) ondersteunt kerkelijke gemeenten bij de diaconale initiatieven en traint jongeren, zodat zij ouderen kunnen helpen. Dit werkt aan twee kanten: zo zijn jong en oud wat minder alleen!

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)