Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Witte Donderdag

6 april 2023 om 19:00

Witte Donderdag. De Maaltijd van de Heer staat centraal. We horen en vieren, hoe Hij zich met hart en ziel aan ons verbonden heeft. En hoe Hij ons dient en opdraagt, om te doen als Hij. Hij wast de voeten van Zijn leerlingen. (Johannes 13) Wij mogen leren om ons te laten dienen voor Hem, zodat we zelf kunnen bukken voor onze naaste. De Maaltijd die gevierd wordt is in de traditie van de Tora het Pesachmaal. (Exodus 12) Daarmee wordt de bevrijding gevierd. Jezus geeft nieuwe betekenis, voor jou en mij aan de Maaltijd, aan bevrijding. We mogen dit vooral zingend gedenken en vieren. Dat gaat extra goed met een ad hoc koor van gemeenteleden die al een paar keer geoefend hebben!

Collecte:

De oorlog in Oekraïne betekent onbeschrijflijk veel leed voor de mensen daar. Ons hart en onze gebeden gaan naar hen uit! Kerk in Actie geeft via lokale kerken en partnerorganisaties in Oekraïne, hulp aan de vele vluchtelingen die op zoek zijn naar veiligheid in de buurlanden. De kracht van kerken is, dat die overal onderweg opvangmogelijkheden hebben. In elk dorp zijn er plekken ingericht voor onderdak en wordt er voedsel en kleding uitgedeeld. Uw steun voor de slachtoffers van het oorlogsgeweld is hard nodig. Met uw bijdrage steunt u de noodhulp van Kerk in Actie en krijgen vluchtelingen een slaapplaats en een noodpakket met voedsel, zeep, handdoek en een slaapzak.

Vraag informatie aan!

Lid van de kerk(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)